Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Onze wijn binnen uw bedrijf

img_20230209_121711_resized_20230209_121731830.jpg

Uw winkel

Wij fungeren ook als groothandel en importeren zelf veel van onze wijnen uit o.a. Oostenrijk, Italië en Spanje. We kunnen een selectie van deze wijnen daardoor ook aan u verkopen, met een interessante marge voor uw bedrijf. Wij kopen altijd wijn van kleinere wijngaarden, die zelf hun wijn produceren. En garanderen daardoor een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft u dan net even iets anders te bieden dan de gemiddelde wijnverkoper.

Horeca

Wilt u goede wijn schenken aan uw gasten, maar niet vastzitten aan een verplichte grote bestelling of grote voorraad, dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een grote keuze aan wijnen, waarvan we zeker weten dat er ook iets passends bij zit voor uw gasten.

Wij bieden u een assortiment met een scherpe inkoopprijs. Mocht u onverhoopt een tekort aan voorraad hebben, dan zijn we dichtbij en kunnen we snel leveren.

Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig, neem dan contact met ons op! Dan plannen wij een proeverij voor u in, waarbij u kunt kennismaken met een interessant deel van onze collectie.

 

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!