Markt 5A
9203 AA Drachten
info@hetdrachtsterwijnhuis.nl
Advies nodig? tijdens openingstijd!
Beleef goede wijn!

Moederdag actie

9 mei Moederdag

Weet je wat moeders het allerliefste willen? Een heerlijke fles wijn! Wij hebben wat lekkers voor haar uitgezocht. Speciaal voor Moederdag doen we er gratis een leuke verpakking omheen.
 
Saint Armour
De Saint Amour van Domaine du Granit Doré heeft een vrij intense en diepe kleur met robijnrode reflecties. De geur onthult een fijne en fruitige wijn met tonen van rood fruit en een vleugje kirsch.
De aanzet in de mond is zacht en genereus, maar vermijdt zwaarte dankzij uitgebalanceerde zuurondersteuning. Noten van framboos, kers en accenten van violet voor een zachte afdronk.
Leuk feitje, het dorp Saint-Amour is vernoemd naar de Romeinse soldaat Amor. Hier liggen prachtige wijngaarden waar soepele, fruitige en plezierige wijnen gemaakt worden.
Prijs: 14,95
 
Jolie Terre
De Jolie Terre Rosé Mediterranée heeft een prachtig zalmroze Provence-kleurtje en zit in een mooi ogende, slanke fles en kan absoluut pronken met aroma's van frisse citrus, frambozen en blozende appeltjes.
Prijs: 8,95
 
Gratis bezorging in Smallingerland.
 
Interesse?
De winkel is nog niet open voor moederdag. Maar wil je van dit aanbod gebruik maken, laat me dan weten welke van bovenstaande flessen je wilt, door middel van een e-mail naar lianne@hetdrachtsterwijnhuis.nl of een Whatsapp bericht naar 06 185 638 37. Ik breng de fles dan vrijdag 7 mei bij jou thuis. Betalen gaat via een betaalverzoek of via mijn mobiele pinapparaat die ik meeneem.
 
 

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!