Markt 5A
9203 AA Drachten
info@hetdrachtsterwijnhuis.nl
Advies nodig? 06 402 779 70
Beleef goede wijn!
Wijn advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Proef, koop, geniet

aanzicht wijnbar.jpg

Smaken verschillen en het is lastig genoeg om een wijn te vinden die goed bij jou past. Daarom willen we het je wat gemakkelijker maken.

Probeer de wijnen, voordat je deze aanschaft

Vind je het ook zo lastig om wijnen uit te zoeken op basis van de fles, het etiket en een beknopte smaakbeschrijving? Bij Het Drachtster Wijnhuis heb je de mogelijkheid om diverse wijnen te proeven, voordat je deze aanschaft!

Wijndispensers

In het proeflokaal staat een wijndispensersysteem. Dit systeem zorgt ten allen tijde voor perfecte proefslokjes (geen oxidatie en juiste proeftemperatuur). Je kunt kiezen uit een ‘proefslok’, een half glas of een heel glas van de geselecteerde wijnen. Valt de geproefde wijn goed in de smaak en gaat u over tot aanschaf? Dan vergoeden wij uw proefglas*.

Regelmatig hebben we een nieuwe selectie in de dispenser staan. Houd de wijnkaart in de gaten en probeer steeds wat nieuws!

Gezellig proeflokaal

We hebben een gezellig proeflokaal ingericht, waar je alleen of met een groepje verschillende wijnen uit het wijndispenser systeem kunt proeven. We geven je graag persoonlijk advies.

* Bonusregeling:

  • bij aankoop van 1 fles geproefde wijn, proefslok gratis
  • bij aankoop van 6 flessen geproefde wijn, half glas gratis
  • bij aankoop van 12 flessen geproefde wijn, vol glas gratis

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!