Inloopproeverij

Tweemaal per jaar organiseren we een grote inloopproeverij. We doen dit om je kennis te laten maken met een deel van ons assortiment. Regelmatig vullen wij onze winkel weer met nieuwe wijnen. Maar ook met nieuwe jaargangen, die soms toch anders smaken dan het vorige jaar. Dan is het fijn dat je wat kunt proeven voordat je het aanschaft.

De eerste editie van de Najaarsproeverij in september 2021 was een groot succes en erg gezellig. Op 26 en 27 maart 2022 was de Voorjaarsproeverij. De Najaarsproeverij 2022 zal plaatsvinden op 19 en 20 november. Wil je niets missen, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

img 20210925 wa0001 cut.jpg

Iedere wijnliefhebber is welkom. Ons deskundige team staat paraat om je te helpen om de juiste keuzes te maken, begeleid met de mooiste verhalen over de wijnmakers.

Hoe werkt het

  • Het is een inloopproeverij; je kunt binnenlopen wanneer het je schikt, binnen de aangegeven tijden.

  • Je bepaalt zelf hoelang je wilt blijven.

  • De entree is gratis.

  • Je kunt je favoriete wijnen met flinke korting bestellen.

  • Om organisatorische redenen kun je de wijn niet meteen meenemen.

  • Daags na de proeverij staat je bestelling klaar in de winkel of bezorgen we op verzoek (regio Drachten).

Je wordt vriendelijk verzocht om je van tevoren aan te melden, zodat we voldoende personeel inhuren om je te helpen.

Zodra deze beschikbaar is, kun je via een link bovenaan deze pagina het proefboekje alvast downloaden. Hierin staat aangegeven welke wijnen open zullen staan, met een korte beschrijving. Je kunt dan thuis alvast een selectie maken van welke wijnen je wilt gaan proeven. Tijdens de proeverij krijgt je een papieren exemplaar aangereikt.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

 

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!