Download bestanden

Openingsproeverij

15000064_1136559506434967_787018306403070497_o.jpg

Wij nodigen je uit om onze Openingsproeverij bij te wonen op 

  • zaterdag 25 september 2021 van 14:00 - 18:00 uur
  • (koop)zondag 26 september 2021 van 14:00 - 18:00 uur

Tijdens de proeverijdagen kun je binnenkomen wanneer het je zelf het beste schikt, binnen de aangegeven openingstijden. Op deze dagen staan er zo'n 50 wijnen open, zodat je kunt kennismaken met onze collectie. Zo kom je er eenvoudig achter wat je favoriete wijnen zijn. Kom je er niet uit, dan staat ons team voor je klaar om uitleg te geven. Doorslikken van de wijn is optioneel. Er staan spuwbakken klaar.

Meld je van tevoren aan, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Kort voor de proeverij ontvang je dan per e-mail een proefboekje. Daarin staat aangegeven welke wijnen open zullen staan, met een korte beschrijving. Je kunt dan thuis alvast een selectie maken welke wijnen je wilt gaan proeven.

Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en een bestellijst. Bestellingen die tijdens de proeverij worden gedaan, worden beloond met mooie kortingen. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting!

De bestellingen kunnen niet dezelfde dag worden meegenomen. Een aantal dagen na de proeverij zetten we deze voor je klaar in de winkel of worden op verzoek bezorgd (regio Drachten).

Noodzakelijke maatregelen

  • bij binnenkomst zijn wij genoodzaakt te checken op een coronatoegangsbewijs (digitaal, geprinte versie of gele boekje)
  • wees er zeker van dat je geen gezondheidsklachten hebt, zoals koorts en verkoudheid
  • houd afstand waar dit mogelijk is
  • was regelmatig je handen
  • respecteer de overige bezoekers

Meer informatie over een coronatoegangsbewijs vind je hier.

 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!