Inloopproeverij 19 & 20 nov

Tweemaal per jaar organiseren we een grote inloopproeverij, om je kennis te laten maken met een deel van het assortiment. Regelmatig wordt de winkel gevuld met nieuwe wijnen, maar ook met nieuwe jaargangen, die soms toch anders smaken dan het jaar ervoor. Dan is het fijn dat je kunt proeven voordat je het aanschaft. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting.

Iedere wijnliefhebber is welkom. Ons deskundige team staat paraat om u te helpen met het maken van de juiste keuzes, begeleid met de mooiste verhalen over de wijnmakers.

De eerste editie van de Najaarsproeverij in september 2021 was een groot succes en erg gezellig. De Najaarsproeverij van dit jaar zal plaatsvinden op 19 en 20 november.

img 20210925 wa0001 cut.jpg

Je wordt vriendelijk verzocht om je van tevoren aan te melden, zodat we tijdig voldoende personeel in kunnen huren om je van dienst te zijn.

Hoe werkt het

  • Meld je aan.

  • Het is een inloopproeverij; je kunt binnenlopen wanneer het je schikt, binnen de aangegeven tijden.
  • Je bepaalt zelf hoelang je wilt blijven.

  • De entree is gratis.

  • Je kunt je favoriete wijnen met flinke korting bestellen.

  • Om organisatorische redenen kun je de wijn niet meteen meenemen.

  • Daags na de proeverij staat je bestelling klaar in de winkel of bezorgen we op verzoek (regio Drachten).

Zodra het proefboekje beschikbaar is, kun je deze via een link bovenaan deze pagina alvast downloaden. Hierin staat aangegeven welke wijnen open zullen staan, met een korte beschrijving. Je kunt dan thuis alvast een selectie maken van welke wijnen je wilt gaan proeven. Tijdens de proeverij krijgt je een papieren exemplaar en een bestellijst aangereikt.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

 

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!