Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Inloop Proeverij

Tweemaal per jaar organiseren we een grote inloopproeverij, om je kennis te laten maken met een deel van het assortiment. Regelmatig wordt de winkel gevuld met nieuwe wijnen, maar ook met nieuwe jaargangen. De vorige edities waren een groot succes en erg gezellig. De Voorjaarsproeverij van dit jaar zal plaatsvinden op zondagmiddag 16 april. Kom jij ook?

Iedere wijnliefhebber is welkom. Ons deskundige team staat paraat om je te helpen met het maken van de juiste keuzes, begeleid met de mooiste verhalen over de wijnmakers.

img 20210925 wa0001 cut.jpg

Tijdens de proeverijdagen kun je je favoriete wijnen met korting bestellen. Combineer je bestelling met vrienden en familie, want hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting.

Je wordt vriendelijk verzocht om je van tevoren aan te melden (../aanmelden), zodat de organisatie afgestemd kan worden op het aantal bezoekers.

Hoe werkt het

  • Meld je aan.

  • Het is een inloopproeverij; je kunt in- en uitlopen wanneer het je schikt, binnen de aangegeven tijden.
  • De entree is gratis.

  • Je kunt je favoriete wijnen met flinke korting bestellen.

  • Om organisatorische redenen kun je de wijn niet meteen meenemen.

  • Daags na de proeverij staat je bestelling klaar in de winkel of bezorgen we op verzoek (regio Drachten).

Het proefboekje kun je deze via de link bovenaan deze pagina alvast downloaden. Hierin staat aangegeven welke wijnen open zullen staan, met een korte beschrijving. Je kunt thuis alvast een selectie maken van welke wijnen je wilt gaan proeven. Tijdens de proeverij krijgt je een papieren exemplaar en een bestellijst aangereikt.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!