Markt 5A
9203 AA Drachten
info@hetdrachtsterwijnhuis.nl
Advies nodig? 06 402 779 70
Beleef goede wijn!
Wijn advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Relatiegeschenken

wijngeschenken catalogus_eindversie3 page 005.jpg

Een verjaardag, een jubileum, een bedankje voor de fijne samenwerking, de aflevering van een auto, de oplevering van een keuken... Zomaar wat momenten om iemand een wijngeschenk kado te kunnen doen.

Wijngeschenken brochure

We hebben een mooie brochure samengesteld met een assortiment aan luxe relatiegeschenken. De brochure kun je op deze pagina downloaden. Je kunt de geschenken uit deze brochure bestellen door contact met ons op te nemen of langs te komen in de winkel.

Maar wij nodigen je ook graag uit in ons sfeervolle proeflokaal. Ga samen met ons op zoek naar het perfecte cadeau voor je relatie(s). Een wijn op maat, zorgvuldig en met liefde gekozen, waarmee je exact uitdrukking kunt geven aan de waardering die je voor jouw relatie hebt.

We verzorgen een mooie wijnbeschrijving bij het geschenk, eventueel met uw persoonlijke tekst er op of op je eigen briefpapier.

Wijngeschenken in onze webshop

Je kunt ook wijngeschenken bestellen via onze webshop. Je hebt de keuze uit verschillende houten kistjes met bijvoorbeeld 1, 2 of 3 flessen. Wanneer je bestelt, kun je een keuze maken uit de verschillende budgetbedragen en onder het kopje "opmerkingen" in uw bestelling kunt u aangeven welke wijnen (rood, wit, rosé of mousserend) je in het pakket wenst. Tevens heeb je de mogelijkheid om het pakket / de pakketten te laten bezorgen bij iemand anders.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!