Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Het Drachtster Wijnhuis

Beleef goede wijn!

20230831_094807.jpg

Alleen de mooiste wijnen krijgen een plekje in het assortiment van Het Drachtster Wijnhuis. Van laagdrempelige wijnen, startend bij een prijs van 4,95 tot exclusieve klassiekers. Kwaliteit voor een scherpe prijs, zorgvuldig uitgezocht door de deskundige inkopers. Ben je een liefhebber van een Merlot of drink je liever een Nebbiolo? Je vindt bij ons een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen.

 

Relatiegeschenken

Een verjaardag, een jubileum, een bedankje voor de fijne samenwerking, de aflevering van een auto, de oplevering van een keuken... Zomaar wat momenten om iemand een wijngeschenk kado te kunnen doen.

Ga samen met ons op zoek naar het perfecte cadeau. Een zorgvuldig gekozen wijn, waarmee u persoonlijk uitdrukking kunt geven aan de waardering die u voor uw relatie heeft.
We verzorgen desgewenst een mooie wijnbeschrijving bij het geschenk, eventueel met uw persoonlijke tekst er op of op uw eigen briefpapier.

Van een klein flesje Bordeaux tot een Barolo of een fles Champagne, voor elk budget is er een cadeau te vinden.
Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

 

Inloop Proeverij

Tweemaal per jaar organiseren we een grote inloopproeverij, om je kennis te laten maken met een deel van het assortiment. Regelmatig wordt de winkel gevuld met nieuwe wijnen en jaargangen. De vorige edities waren een groot succes en erg gezellig.

Kijk wanneer de volgende editie gehouden wordt -> meer info

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!