Het Drachtster Wijnhuis

Beleef goede wijn!

voorkant.jpg

Van laagdrempelige wijnen startend bij een prijs van € 4,95 tot exclusieve flessen port, bij ons slaagt iedereen. Vind je een Merlot lekker of drink je toch liever een Cabernet Sauvignon? Wij laten je jouw eigen smaak ontdekken.

Kwaliteit voorop

De meer dan 300 verschillende wijnen in ons assortiment worden uitvoerig door ons team getest en geproefd. Elke jaargang weer opnieuw. Is een jaargang niet goed? Dan komt deze niet in ons assortiment.

Wijnproeverijen

Ons team heeft de mogelijkheid om uiteenlopende wijnproeverijen te organiseren. Van een reis door alle wijnlanden van de wereld tot een aromatest. Niet alleen een leuk idee voor een personeelsuitje, maar ook om je beste klanten te bedanken of een jubilaris in het zonnetje te zetten.

Relatiegeschenken

Je kunt je vrienden, collega’s of relaties verrassen met een origineel cadeau. Wij bieden je op maat gesneden pakketten aan.

Wijncursussen

Regelmatig organiseren wij thema-wijnproeverijen, waar een ieder zich individueel voor op kan geven. Een uitgelezen kans om verschillende wijnen binnen een bepaald thema te proeven en hier uitleg over te krijgen.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!