Beschrijving
Zachte Franse rosé uit de Côte de Provence, geurig met aroma’s van rijpe rode bessen. Een vleugje peper in combinatie met de fruitigheid van de wijn geeft een zachte, lange afdronk.
13,95
Zachte Franse rosé uit de Côte de Provence, geurig met aroma’s van rijpe rode bessen. Een vleugje peper in combinatie met de fruitigheid van de wijn geeft een zachte, lange afdronk.
Beschikbaar via nabestelling
Hoeveelheid | Korting | Verlaagde prijs |
6 - 11 | 0,75 | 13,20 |
12 + | 1,00 | 12,95 |
Zachte Franse rosé uit de Côte de Provence, geurig met aroma’s van rijpe rode bessen. Een vleugje peper in combinatie met de fruitigheid van de wijn geeft een zachte, lange afdronk.
Druiven | Carignan, Cinsault, Garnacha / Grenache, Rolle, Syrah |
---|---|
Regio | Provence |
Land | Frankrijk |
Meer info | Domaine de la Gypière ligt in het hart van het wijngebied van de Provence. Dit charmante landgoed beslaat 22 hectare in het beschermde naamgebied van de Côtes de Provence. De naam komt van de gipsgroeve, die er is geweest op het landgoed sinds de 17e eeuw. Onze speciale wijn "Les Armoises de la Gypière "is een eerbetoon aan de Armoise de Molinier, een Natura 2000-beschermd soort. Lake Gavoty, vlakbij de accommodatie, is een van de weinige locaties ter wereld waar deze winterharde, geurige plant groeit. De druiven worden tussen 04.00 uur en 12.00 uur geplukt om ze onder de 20 ° te houden. De geoogste druiven worden vervolgens overgebracht naar een warmtewisselaar, zodat ze de pers bereiken bij een temperatuur van bijna 10 °. De directe persmethode wordt gebruikt, d.w.z. de maceratie vindt direct in de membraanpers plaats. De cyclus duurt ongeveer 4 uur. Bij het verlaten van de pers wordt de wijn gedurende 5 dagen gekoeld tot 4 °C om de fruitsmaken te consolideren. De fermentatie wordt dan gestart en duurt ongeveer 3 weken. |
Availability |
Now available in-store at Markt 5a Drachten 9203AA Powered With Oliver Pos |
---|